Gå till goteborg.se

Bageri och Restaurang

Fler kockar välkomnas till både soppan och efterrätten!

Vill du vara en del av framtidens restaurang- och bageribransch? Inom kök, matsal och bageri efterfrågar branschen idag personer med både bred produkt- och hantverkskunskap samt förmåga att arbetsleda och driva ett företag på ett ekonomiskt hållbart sätt.

Yrgos restaurang- och bageriutbildningar ger dig möjlighet att fördjupa dig inom bland annat råvaror, trender, ekonomi och arbetsledning. Med hjälp av våra utbildningar Bagare/konditor, Restaurangchef och Köksmästare får du en bred utbildning som ger dig förutsättningarna och de rätta verktygen för att matcha branschens krav. Våra utbildningar genomförs i samarbete med ledande företag inom  bageri, restaurang och storkök. Tack vare branschen stora engagemang i och inflytande på utbildningarna får du en aktuell och efterfrågad kompetens.

Senast uppdaterad 2016-01-27

Reception

Tel: 031 – 367 31 00