Gå till goteborg.se

Kurser

  • Produktionsteknik Bageriprodukter 40 p
  • Produktionsteknik Konditoriprodukter & Pâtisserie 40 p
  • Kreativt hantverk Bageri & Konditori 30 p
  • Examensarbete – gesällförberedelse 25 p
  • Ekonomi & företagande 15 p
  • Lärande i arbete 1 30 p
  • Lärande i arbete 2 35 p
  • Organisation & arbetsliv 10 p

5 YH-poäng motsvarar en veckas heltidsstudier.

Har du redan dokumenterad kunskap inom någon av de olika kurserna som ingår i utbildningen så behöver du inte läsa motsvarande kurs hos oss, s.k. tillgodoräknande. Bedömningen vid ett tillgodoräknande kan ske både teoretiskt och/eller praktiskt och beslut om tillgodoräknande fattas av utbildningens ledningsgrupp.

Senast uppdaterad 2016-01-27

MER INFORMATION

Hyam Yanni
Tel: 031-367 31 92
hyam.yanni@educ.goteborg.se

Reception: 031-367 31 00

OM UTBILDNINGEN

Längd: 45 veckor heltid

Start: Augusti 2017

Antal platser: 20

Utbildningen är statligt finansierad och berättigar till studiestöd.

Ansökan: Senast den 20 april 2017

Anmälningskod: YHBK

Du ansöker via vår webbansökan. Förbered din ansökan genom att ha dina betyg och andra relevanta intyg tillgängliga elektroniskt.