Kurser

  • Produktionsteknik Bageriprodukter 40 p
  • Produktionsteknik Konditoriprodukter & Pâtisserie 40 p
  • Kreativt hantverk Bageri & Konditori 30 p
  • Examensarbete – gesällförberedelse 25 p
  • Ekonomi & företagande 15 p
  • Lärande i arbete 1 30 p
  • Lärande i arbete 2 35 p
  • Organisation & arbetsliv 10 p

5 YH-poäng motsvarar en veckas heltidsstudier.

Har du redan dokumenterad kunskap inom någon av de olika kurserna som ingår i utbildningen så behöver du inte läsa motsvarande kurs hos oss, s.k. tillgodoräknande. Bedömningen vid ett tillgodoräknande kan ske både teoretiskt och/eller praktiskt och beslut om tillgodoräknande fattas av utbildningens ledningsgrupp.

MER INFORMATION

Hyam Yanni
Tel. 031-367 31 92
hyam.yanni@educ.goteborg.se

Sofie Skoog
Tel: 031-367 31 80
sofie.skoog@educ.goteborg.se

OM UTBILDNINGEN

Adress: Skånegatan 20, Göteborg

Längd: 45 veckor heltid

Antal platser: 20

Start: Augusti 2019

Nästa start: Augusti 2020

Ansökan: Ansökan för starten 2019 är avslutad. Nästa ansökningsperiod startar 1 februari 2020.