Göteborgs Stad Gå till goteborg.se

Samarbetspartners

Branschorganisationen Sveriges Bagare & Konditorer, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap vid Göteborgs universitet och ledande bageri/konditoriföretag; Einar Belvéns stiftelse och Delicato AB m.fl. Specialister föreläser och undervisar i bl.a. moderna matbröd, marsipanmodellering och chokladarbeten.

Senast uppdaterad 2016-01-27

MER INFORMATION

Hyam Yanni
Tel. 031-367 31 92
hyam.yanni@educ.goteborg.se

Pauline Cederqvist
Tel. 031-367 32 65
pauline.cederqvist@educ.goteborg.se

Reception: 031-367 31 00

OM UTBILDNINGEN

Längd: 45 veckor heltid

Start: augusti 2019

Antal platser: 20

Ansökan: vår webbansökan öppnar den 1 februari 2019.

Utbildningen är statligt finansierad och berättigar till studiestöd.

Anmälningskod: YHBK

Du ansöker via vår webbansökan. Förbered din ansökan genom att ha dina betyg och andra relevanta intyg tillgängliga elektroniskt.