Samarbetspartners

Branschorganisationen Sveriges Bagare & Konditorer, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap vid Göteborgs universitet och ledande bageri/konditoriföretag; Einar Belvéns stiftelse och Delicato AB m.fl. Specialister föreläser och undervisar i bl.a. moderna matbröd, marsipanmodellering och chokladarbeten.

MER INFORMATION

Hyam Yanni
Tel. 031-367 31 92
hyam.yanni@educ.goteborg.se

Emma Nilsson
Tel. 031-367 31 80
emma.j.nilsson@educ.goteborg.se

OM UTBILDNINGEN

Längd: 45 veckor heltid

Start: Augusti 2019

Antal platser: 20

Ansökan: Ansök 1 februari – 15 april via vår webbansökan. Förbered din ansökan genom att ha dina betyg och andra relevanta intyg tillgängliga elektroniskt.

Anmälningskod: YHBK

Utbildningen är statligt finansierad och berättigar till studiestöd.

Ansök