Bygg- och anläggningsingenjör – Produktion

Yrkeshögskoleutbildning, 415 YH-poäng

Välkommen på öppet hus 4 december. Länk till mer information.

Är du en initiativrik person som tycker om tekniska och sociala utmaningar? Vill du ha ett varierande, utvecklande arbete, där du får ta ansvar och planera? Då har vi utbildningen för dig! Hos oss får du en lysande möjlighet att starta en ny karriär eller utveckla en pågående.

Detta är utbildningen för dig som vill ha en bred kompetens inom både bygg och anläggning. Vill du rikta in dig mot främst bygg, då ska du titta på vår utbildning Byggingenjör – Produktion.

Under ett projekt inom bygg- och anläggningsområdet behövs det en ledare som har överblick över hela processen och kan koordinera och planera de arbetsuppgifter som behöver utföras. Genom de kurser som ingår får du en god grund och en bra kompetens inom ett område som kommer att expandera mycket under de kommande åren.

Utbildningen är uppdelad i tre teoretiska och två praktiska delar. De praktiska delarna ger dig en stor möjlighet att förankra dina teoretiska kunskaper samt skaffa värdefulla kontakter och referenser i arbetslivet.

ARBETSMARKNAD

Efterfrågan på bygg- och anläggningsingenjörer är mycket stor. Efter avslutad utbildning kan du arbeta som arbetsledare, platschef, kalkylator, entreprenadingenjör eller mätingenjör.

Om utbildningen

Adress: Lärdomsgatan 3, Göteborg

Längd: 83 veckor heltid

Antal platser: 20

Start: September 2019

Nästa start: September 2020

Ansökan: Ansökan för starten 2019 är avslutad. Nästa ansökningsperiod startar 1 februari 2020.

MER INFORMATION

Gunnar Wengström
Tel
: 0722-41 59 17
gunnar.wengstrom@educ.goteborg.se

Erica Steen
Tel: 0704-13 43 26
erica.steen@educ.goteborg.se

Reception: 031-367 31 00