Media och kommunikation

Vill du vara med och skapa morgondagens kreativa koncept och designa framtidens lösningar?

Är du morgondagens kreativa kraft och drömmer om en framtid inom design, foto, marknadsföring, webb eller projektledning?

Vill du ha som arbete att göra världen lite mer mångfacetterad? Skapa ett tydligare budskap, snyggare design, bättre koncept och roligare reklam? Vill du vara den som skriver copyn och skapar tonläget? Eller är du den som kreerar den grafiska formen och profilen?

Kanske är det du som ser till att tryckt och publicerat material framställs på ett estetiskt och tilltalande sätt både för print och digitalt. Eller är det du som tar de foton som berör och engagerar. Eller är det du som anordnar eventet som får rätt folk att mötas och affären att bli av? Kanske vill du vara med att utveckla och producera webbapplikationer och avancerade hemsidor. Branschen behöver även dig som vill utveckla och designa digitala produkter och stå för det digitala tänket i produktionen.

Mediebranschen är i ständig utveckling. Nya arbetsuppgifter och yrkesroller uppstår hela tiden. Om du vill vara med att driva den utvecklingen genom reklam, foto, events, grafisk formgivning och digital teknik ska du välja våra utbildningar inom media och kommunikation. Du kan också arbeta med liknande uppgifter på marknadsavdelningar, inom industrin eller som frilansande konsult.

Helt enkelt för dig som vill hitta ett yrke där du kan använda din kreativitet och skaparglädje varje dag.

Reception

Tel: 031 – 367 31 00